Heavydeath kommenterar listplaceringen över hopplösa namn

Förra veckan skrev Bara Metal en lista över hopplösa bandnamn. Bland dem fanns några svenska band så som Heavydeath, Engel och Nine. Ett av dem var coolt nog att höra av sig:

haha kul att vi är med på listan! Vi är fullt medvetna om det ”primitiva” namnet. Men på något sätt passar det musiken. Det är ju fan nästan omöjligt att komma på ett nytt bra bandnamn. Vägra heta bandnamn som är som en hel mening. Men smakar man på namnet några gånger och kanske tar en öl samtidigt så det ju ganska hårt trots allt hehe.

Det är så klart Heavydeath som tog bladet från munnen. I ärlighetens namn så kanske bandet inte skulle ha varit med på listan, eftersom det finns värre namn som inte alls dök upp på listan, så som Philm. Jag menar – Philm? Det är fruktansvärt hopplöst.

Etiketter:

2 svar to “Heavydeath kommenterar listplaceringen över hopplösa namn”

  1. jonnpj Says:

    Heavydeath är ju bara ett tveksamt namn fram till dess att man lyssnar på hur de låter. Jag menar, Beatles? Hur sämst är inte det namnet? Tills man hör hur de låter.

    • Bara metal Says:

      Du är klok som en sabla bok Jonn. Första gången jag såg namnet tog det tag i magen på mig. Heavydeath? Det… det låter lite så där. Men musiken krossar lokomotiv långsamt med tunga, gigantiska händer, och visst, det passar. Edguy passar inte ens om man spelar musiken på volymsteget 0.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: