Tävling: Vinn biljett till legendarerna Morbid Angel

Årets storkonsert.

Morbid+Angel+800pxMorbid_Angel_live_in_2006-300x200

Det är din turdag! Du har nämligen chansen att se Morbid Angel i Malmö på KB 18 december helt gratis! Som Bara Metal berättat tidigare ställer KB upp med två gratisbiljetter, och du kan vinna den ena av dem. Allt du ska göra är att svara på följande:

1) Vilken är din favoritlåt med Morbid Angel?

2) Varför är det just den?

Ni ska med andra ord motivera varför ni gillar en låt med bandet. Som en recension. Det kan vara superkort, det kan vara personligt, det kan vara torr fakta. Skriv era svar nedan i kommentarsfältet, eller på Bara Metals facebooksida. Ni hittar dit enkelt, via bloggens startsida eller via denna länk.

Morbid Angel ska på den här turnén spela hela mästerliga albumet Covenant, så det är en unik spelning du inte ska missa. De två bästa svaren vinner biljetterna till Malmöspelningen. Är det för långt bort? Men du känner vänner som du vill tipsa? Gör det! Dela gärna den här tävlingen i sociala medier, så fler hittar till bloggen i framtiden.

Deadline är måndag 20 oktober.

Annons

Etiketter: , , , ,

4 svar to “Tävling: Vinn biljett till legendarerna Morbid Angel”

 1. Åsa Says:

  1. Dawn of the angry
  2. Huvudriffet fantastiskt! Ont och catchy på samma gång. När det kommer in när Dave sjunger ”Our anger fuels our march this daaaawn” får jag gåshud. Varje gång.

 2. Fredrik Says:

  1. Maze of torment
  2. Denna låten definierar ”Florida-döds” för mig. Temariffet som inleder låten är både svängit och brutalt. Många dödsband glömmer svänget men inte Morbid Angel. Låten innehåller även det som definierar dödsmetal snabba dubbelpedaler och grym sång. Sjukt bra låt!

 3. Erik Tell-Hallgren Says:

  1. Where the slime live!
  2. För att den är så fruktansvärt bra, det bara skriker död om den! En mästerverk med gåshudseffekt helt enkelt. Sen är det ju ett stort + att den ligger på det absolut HÅRDASTE albumet med snyggaste omslaget. Det vore helt fantastiskt att få se dom och just den låten live! Jag vill se where the slime live live! Mvh Erik.

 4. Alexandre Says:

  Fan Erik!!! 🙂
  Säger också
  1- ”Where the slime live”
  2- jag fick höra och se videon när jag började att lyssna på hard-heavy-thrash-death- metal (då var jag 13 år) när MTVs Headbanger s ball och viva (tyska kanalen) sändes gratis via satellit i Frankrike videoklipp sen på kvällarna!!! Jag minns fortfarande hans röst (trodde då att rösten var trafikerad typ, han sjunger under vattnet) och gitarristens typiska shreds!! Shit allstå vilken låt! Och den dubbla pedalen som kör direkt från början!!
  Även om jag inte vinner, ses vi på KB!!
  (hoppas att min fransvenska är begripligt!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: