Tysklands thrash metal-stolthet ignoreras i resten av världen

Medan Bara Metal har konstaterat att Megadeth och Dave Mustaine är iskalla i Sverige – inget förlag vill översätta och ge ut boken, så finns det ett thrashmetal-band som är ännu kallare.

I våras kom Kreators officiella biografi ut på tyska. Förlaget U-books har sedan dess sökt med ljus och lykta efter ett förlag som vill översätta den till engelska och ge ut den internationellt.

Antal napp. Noll.

Jag kan höra Mille Petrozza skrika från en alptopp till resten av världen: ”Betrayer… Betrayer!!”

Etiketter: , ,

4 svar to “Tysklands thrash metal-stolthet ignoreras i resten av världen”

 1. Seance Says:

  Vad är det för trötta förlag i det här landet? Det hade ju funnits en fantastisk chans att marknadsföra Dave Mustaines självbiografi under BIG 4. Jag övertygad att den skulle sälja bra med rätt marknadsföring. Mycket bättre än större delen av den skiten de publisherar. Hur fan startar man ett förlag?

  • Bara metal Says:

   Det är faktiskt ingen dum idé, Seance, att starta eget förlag och översätta metal-böcker som inte ges ut i Sverige. Synd, som du skriver, att Big 4 redan varit.

 2. Emma Östmann Says:

  Men nu är det äntligen på gång! Vi har kontakt med tyska förlaget och har börjar jobba med en översättning till engelska. Se våra diskussioner om projektet i Facebookgruppen ”Mille Militia”. Förhoppningsvis kommer den engelska versionen av Violent Evolution nästa år 🙂

 3. Emma Östmann Says:

  If I comment on this in English, will it show up in the search results for ”Violent Evolution in English?” I’ll give it a shot:

  We are currently working on a translation of the Kreator biography Violent Evolution by Hilmar Bender. Hopefully there will be an English version of the book next year.

  Check out our Facebook group ”Mille Militia” to follow the discussions about this project!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: