Backstage med Axl Rose -92, som Slash minns det

SVT visar idag ett program från Sweden Rock, med ett Axl Rose-rep som visar hur det ser ut backstage på en av hans konserter.

Rockstjärnestatus håller hans liv fortfarnade, men det är stor skillnad mot den gamla goda tiden, då stålarna flödade. Så här beskriver Slash det i sin biografi:

”Axl kom med förslaget att vi skulle ha backstagefester varje natt – temafester med en luonge till våra gäster … Axl hyrde sin styvbror Stuart och sin syster Amy för att sköta allting … Jag gick på en av dessa fester, för att leta efter nån. Som jag minns det var det ett romerskt bad-party, med en stor jacuzzi i mitten av rummet. Jag vet att det också var en kasinokväll en gång, en mexikansk fiesta och en massa andra saker … Metallica [som spelade före Guns’n Roses på den här turnén] höll sig borta från freakshow-festerna från dag ett.”

”Metallica tjänade exakt lika mycket pengar som vi varje kväll, men de stoppade allt i fickan, vi slösade bort 80 procent av våra pengar dels på fackliga kostnader för övertid för att vi gick upp så sent på scen varje kväll, och dels på de där löjliga festerna.”

Fler backstagebilder här och här.

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: