Immortal drar tillbaka annonsering av nytt album

Vad händer?

Nuclear Blast har gått ut med att Immortal är på väg att släppa nytt album, och flera försäljare, bland annat Bengans, har lagt till albumet i beställningssortimentet. Albumet är döpt till War Against All och ska innehålla åtta namngivna låtar. Enda kruxet? Skivbolaget drog genast tillbaka annonsen från sin hemsida strax efter att man la ut den.

Ett nytt Immortal-album är allt annat än väntat eftersom bandmedlemmarna Horgh och Demonaz hade en juridisk strid om namnet nyligen. Den slutade med att domstolen slog fast att bandnamnet hör till båda medlemmar och inte endast till Demonaz, något som han själv trodde och hoppades på. Demonaz hade nämligen sökt och råkat få patent på namnet – vilket han i sin tur gjorde efter att Abbath jurdiskt dömdes ut som ägare och del av Immortal.

Tills idag har Immortal inte tillkännagivet hur situationen ser ut. Är Horgh och Demonaz överens? Är Abbath på väg tillbaka? Är Demonaz ensam ansvarig för bandets framtid? Vem vet?

Att Nuclear Blats plötsligt avslöjar ett nytt album (med ny musik? Eller äldre låtar?) och att detta album skulle komma inom en månad, 7 oktober 2022, är inget annat än en bomb. Vi får se vad som kommer fram av det. Vad vi vet nu är att Nuclear Blast råkade trycka på avfyrningsknappen något för tidigt.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: