Pinsamt, plumpt och barnsligt – Judas Priest klipper bort KK Downing

Bill Ward, anyone?

Jag hänger inte särskilt ofta på Judas Priests sociala medier, livet är för kort för det, men jag blev nyligen medveten om något som är värt att uppmärksamma – bandet klipper bort KK Downing från sin historia. Det är så löjligt så man undrar ju vilken sandlåda bandet fortfarande befinner sig i.

I ett inlägg från i julas på Facebook frågade Judas Priest en typisk håll-igång-fansen-fråga, nämligen ”vilken är din favoritlåt med Judas Priest? Bara det att bandet gjorde det med en äldre bild från Defenders of the Faith-eran. Med KK Downing och numer avlidna David Holland bortklippta. Klipp! Plötsligt är forna Judas Priest bara en trio. Se originalbilden här under:

Detta var dock inte första gången KK Downing klipptes bort, men kanske första gången det blev så tydligt? Redan under våren 2021 dök den här bilden upp. Klipp! Där fick även Ian Hill stryka med, kanske för att göra det mindre uppenbart?

Originalbilden ser ut så här:

Så vad är detta? Är det inte sånt här divor och politiska fanatiker håller på med? Typ Sharon Stone, Black Sabbath och Sovjetunionen? Tramsigt, Judas Priest.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: