Fångar kastade avföring och urin på Jon Schaffer

Ny inspiration till nya låtar?

Jon Schaffer, förr känd för sitt band Iced Earth, numer känd som dumstrut och för att vara en av de högerlutande nickedockor som stormade Kapitolium, har det inte lätt just nu. Han var uppspelt och arg när han försökte krossa demokratiprocessen i USA, han är rädd och i panik nu när verkligheten har kommit ikapp honom.

I väntan på dom, och kanske i så fall ett längre fängelsestraff, sitter han inspärrad på Marion County Jail. Där har han blivit särskilt hotad och utsatt av en av fångarna, som tillsammans med två andra har uppträtt så aggressivt att personal har fått tvingats ingripa för att skydda Jon Schaffer. Numer sitter Schaffer, på grund av sitt kändisskap och kanske pga av det brott han begick, isolerad från övriga fångar. Innan dess hann han dock vara med om en hel del lite för tufft fängelseliv, vilket hans advokat har uttryckt på detta vis, enligt IndyStar.com.

”[Jon Schaffer] […] har just fått gå igenom två månader av helvetiska kval där andra människor har kastat avföring och urin på honom och hotat honom till livet i en hemsk, fruktansvärd situation”

Man kan tycka vad man vill om Jon Schaffer. Men i en rättsstat ska den här typen av saker egentligen inte få hända. Inte heller ska regeringsbyggnader stormas av missnöjda förlorare efter ett val.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: