Anthrax firar 40 med 30

Hipp hipp!

Anthrax har fyllt fyrtio år som ett band, och har firat det kongeligt (under rådande tider). Bandet började sända en dokumentärserie om sin historia i maj, i flera avsnitt, som kulminerade i fredags med en streamad livespelning på över två timmar + extra behind the scenes-material. Allt detta för drygt 30 dollar, och den som vill köpa merch och memorabila kring eventet kan så klart göra det i form av t-shirts och planscher. 

Men även om bandet gör mycket för sina fans, så var inte alla nöjda. De där 40 åren förvandlades till knappt 30 när bandet helt enkelt inte spelade någonting alls från Bush-eran (som varade i drygt tio år), och flera fans hade föredragit att åtminstone Dan Lilker eller Dan Spitz hade bjudits in på scen. Å andra sidan dök Chuck D från Public Enemy upp vid låten Bring the Noise.

Jag har inte sett spelningen själv, men ljud och video och framträdande lär vara av högsta kvalitet, och även om spelningen är avklarad, du se setlisten här, så går det fortfarande att se den till och med söndag 25 juli.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: