Därför skymtade du Metallica i Masked Singer

Of Wolf and Man.

I TV4-programmet Masked Singer klär kända svenskar ut sig i fantasirika kostymer och döljer sina ansikten bakom masker, och hela svenska folket samt en kändispanel ska lista ut vem som döljer sig bakom masken. Till sin hjälp för att kläcka identiteten får de höra personen sjunga, samt se korta filmer med ledtrådar.

När ”Isvargens” ledtrådar visades kunde tittarna se något som liknade guldskivor som hängde på väggen. På en av gulskivorna stod det Metallica, på en annan Bon Jovi.

I lördags avslöjades det att det var Victoria Silvstedt som var Isvargen. Och anledningen till att Metallica syntes i hennes film hittar man i en intervju i Aftonbladet från 2002:

”Bombnedslaget från Bollnäs var nästan lite, nördig, belive it or not. När hon satt hemma i flickrummet drömde hon inte om att en dag vara berömd, dricka Cristal och tjäna grova stålar.

– Jag drömde om att jobba med djur. Jag hade hundar, katter, hästar och kaninfarm. Så fort jag såg en liten bortsprungen katt tog jag hem den. Jag hade inte en tanke på att bli vare sig modell eller skådis.

Trots djur i bur klädde hon väggarna i flickrummet med planscher på både Metallica och Jon Bon Jovi…”  

Där ser man. The girl has style.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: