Agent Steel under attack för kass sånginsats

Vänta lite. Är det…? Autotune?

Jag har ingen aning om det är en flanger-effekt eller autotune, men någonting låter lite off när det kommer till comebackande John Cyriis sånginsats på senaste singel The Devil’s Greatest Trick från kommande albumet No Other Godz before Me.

En lång väntan på en stor besvikelse verkar kunna sammanfatta vad fansen skriver på olika sociala medier forum ute på nätet. Ska vi vara ärliga så tycker väl de flesta att John Cyriis är en diva som förtjänar hård kritik.

Agent Steel har en ganska brokig historia. Under tiden John Cyriis inte sjöng i bandet lånade dåvarande band-musiker namnet av John, som har ägt rättigheterna till det sedan 80-talet. John Cyriis kom sedan tillbaka, och en handfull ex-medlemmar (bland annat original-medlemmarna Bernie Versailles och Juan Garcia) fortsatte under namnet Masters of Metal.

Under 2019 var John Cyriis nya version av Agent Steel svängdörr för flera musiker, inte minst efter en misslyckad spelning under Keep it True-festivalen, men nu verkar alltså Agent Steel åtminstone kunna ge ut nytt material igen – om än med en något annorlunda sånginsats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: