Keyboardist i Kardinal Sin talar ut om Paolo Roberto

Bladet från munnen.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Keyboardisten i heavy metal-bandet Kardinal Sin, Thomas Geson Gustafsson, har sett tillbaka på sina möten med Paolo Roberto – vilka ofta handlade om sparkar mot rygg och huvud. I ett öppet och offentligt inlägg på Facebook skriver han av sig:

Nu ska jag göra ett litet uttalande om vad jag anser om den här kändisen som köpt sex, som dessutom var väl medveten om att det handlade om trafficing.
Någon kanske tycker att jag nu drar på mig offerkoftan, men jag struntar faktiskt i det, jag måste helt enkelt lufta min åsikt.
Jag tror också att jag talar för ett relativt stort antal människor i detta. Jag rubricerar det med följande:

”Det här visar bara att en gång svin alltid svin.”

Jag är ett av ”Kungen av kungsan” med sitt gäng av skitstövlars* offer. Jag blev nersparkad och misshandlad vid fem tillfällen av honom och hans förbannade* gäng med wannabes, Alltid när jag var ensam och de var minst fyra eller fem stycken, ibland fler…

Ni kan läsa hela inägget på hans facebooksida, ett inlägg som snart har delats 100 gånger. Gör gärna det, för det är långt och intressant och visar på de skador sparkar mot huvudet kan ge långt senare i livet.

De flesta av oss visste väl redan detta, men som ofta i svensk media är det förövaren som får medialjuset, och inte offret. I Paolo Robertos fall var han ju en kicker som dessutom blev ungdomskändis tack vare att han slog ned människor – och fick medverka i en film regisserad av samma regissör som bara några år tidigare föraktade och förkastade hårdrock som en perverterad ungdomsyttring.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: