Fyra sångare på fyra år – Sacramento-band innehar tämligen tråkigt rekord

Flest sångare vinner?

Jag ber om ursäkt att detta är en typ gammal nyhet, men jag har helt missat det och det är lite för galet för att inte nämnas: Power metal-bandet Helion Prime har lyckats med något de flesta band förmodligen drömmer mardrömmar om – fyra sångare på fyra år. På ep:n The Drake Equation (2016) och självbetitlade debutalbumet ett år senare sjung Heather Michele Smith – som nu för tiden enbart sjunger i Graveshadow.

På singeln Remnants of Stars (2018) fick Kayla Dixon förtroendet – men det blev bara en singel. Hon koncentrerar sig numer fullt ut på uppdraget som sångerska i doom metal-bandet Witch Mountain.

Så kom 2018, och in kom plötsligt en manlig sångare, Sozos Michaels, som spelade in uppföljaren och fullängdaren Terror of the Cybernetic Space Monster. Kanske gjorde det att bandet förlorade lite av sin persona, och kanhända var det därför han försvann? För numer, sedan förra året, heter bandet senaste och fjärde sångerska Mary Zimmer. Och vi får väl hoppas att det stannar där, för fansens och Helion Primes skull. Lyssna på Mary Zimmer i videon ovanför.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: