Lär dig läsa med Metallica – släpper ABC-bok

Missar dock Å, Ä och Ö.

203,200_

Vad är Metallicas mål med en ABC-bok? Tjäna pengar? Den är knappast skapad för att öka läsförståelse. Och varför skulle någon vilja äga denna bok? För att ge bort som en meningslös julklapp när man inte har några bättre idéer?

Ett svar på frågorna ovan är att en del av intäkterna går till någon form av välgörenhet i form av Metallicas fond, eller stiftelse, All Within My Hands – för de som inte kan skänka till välgörenhet rakt upp och ned, typ Röda Korset.

Boken är, välgörenhet till trots, ännu ett underligt beslut från ett av världens bästa thrash metal-band, i stil med albumet Lulu eller Kirks och Trujillos interim-konserter. Å andra sidan känner Metallica sina fans, de som hoppade på tåget under 90-talet – så boken lär väl sälja. Kanske ihop med en skämskudde med bokstaven M broderad?

Hur som helst – ABC-boken har hittills fått två lysande recensioner av die-hard-fans på Amazon, och så här lyder en av dem:

I got this to give as a present in the future. It is fantastic!!! The book is a nice hardcover. It will make a great present for the person I bought it for!

”…a great present…”? Told ya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: