Rob Miller, Tau Cross och förintelsen – sångaren förklarar sig med lama ursäkter

Tau Miller har hamnat i fokus och i en tjock, äcklig soppa. Inte för att kommande albumet är svinbra, utan för att tacklistan på kommande albumet innehöll namnet på en känd förintelseförnekare.

Relapse Records tog sina händer från bandet med en gång när de blev informerade om saken. Det visade sig dock att det inte var en band-grej, utan en enskild kupp från bandets sångare Rob Miller – som han utförde utan att informera övriga i bandet om.

Resten av bandet har sedan dess släppt ett uttalande via Tau Cross facebooksida som sammanfattar den otroliga historien så här: We are all crushed.

Idag har även Rob Miller kommenterat händelsen på Tau Cross facebooksida, och det visar sig att han som sångare är ”serious about the Truth” med stort T. Redan det borde ge de flesta en föraning om var han hör hemma. The Truth med stort T är alltså ofta en knäppgöks förevändning för att skrubba in sig i och börja tro på konspirationer och förintelseförnekare eller för att titta på högerextrema videor på Youtube – vilket Rob Miller också gör.

Han fick svidande kritik från fansen, och stöd från högerextrema, och Tau Cross facebooksida är numer inte längre tillgänglig.

Låt oss anta att Rob Millers skara av följare kommer att byta skepnad från och med nu – från fans som gillar hans musik till högerextrema som gillar honom för att han är alt-right. Och bara därför.

En snabb titt på förra albumets titlar avslöjar att konspirationsteoretiker på högerkanten redan tidigare har inspirerat Rob Miller – varför skriver man annars en låt vid namn Deep State?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: