Bell Witch till Sverige – 48 minuter lång låt utgör hela turnén

Missa inte.

664567

Vill du vara en av de där tuffa tjejerna/killarna som skryter om att de har sett Sunn O))) live eller [insert name of band] vars legendariska spelning du råkade missa och har grämt dig över sedan dess? Se då till att köpa en biljett till Bell Witch som imorgon väller in i Sverige på sin nuvarande turné.

Seattleduon spelar i Göteborg på fredag, Stockholm lördag och Malmö på söndag. Det är spelning nummer 20-22 på en lång Europaturné som började i Moskva i mitten av mars, och som bara innehåller en enda lång låt om man ska tro ryktena – Bell Witch framför del I av senaste släppet Mirror Reaper, As Above, dedikerad till avlidne Adrian Guerra som spelade trummor i bandet fram till 2015 och gick bort året efter.

Bell Witch, vars förra album Four Phantoms gav bandet stor uppmärksamhet i Sverige, består av Dylan Desmond och Jesse Shreibman. Det innebär bas och trummor. Ingen gitarr. Och definitivt ingen låtlista fastklistrad på golvet. Minimalistiskt, episkt och bombastiskt. Den som lever (=går på spelningen) får se om det stämmer.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: