Och vinnarna i Entombed-tävlingen är…

entombedclandestine

Malmö Live har utsett två vinnare av varsin biljett till Entombed + MSO: Kristian Svensson och Anna Yes Hjalmarsson!

Annas svar på Clandestines bästa låt:

Severe Burns! För att den är asgrym och får mig att lufttrumma. Men om en ska vara lite djup, så är texten också väldigt bra; passa på att leva nu, för sen kan allt gå åt helvete.

Kristian valde att berätta ett Entombed-minne:

Entombed var uträknade. Vi hade väntat vid scenen i över en timme. Bandet skulle flygas in med helikopter, men något hade gått fel. Istället var de på väg i ilfart med bil. Tivolirock hade emellertid tydliga restriktioner om ljudnivåerna nattetid. Klockan tickade.
Så rullade bilen in och bandet formligen sprang på scenen. Ingen ljudcheck, inga krusiduller utan direkt på skiten med brännhet frustration. Det blev en guldkonsert. Kort, men fantastisk. Saknade bara höjdarlåten Crawl från Clandestine. Efteråt gick killarna ner i publiken och snackade. Ett musikminne för livet.

Stort grattis till båda! Tack till er andra som tävlade, och tack till Malmö Live och Threeman Recordings som gjorde denna tävling möjlig. Glöm inte att gå in och gilla Entombed Clandestine, och vill du köpa biljetter hittar du dem här.

Entombed har också startat ett crowdfunding-projekt via Pledge Music för att kunna spela in konserten på Malmö Live och släppa på cd och dvd. Stötta det projektet här!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: