Deströyer 666, Holland – och en otrolig comeback

Vad Nederländerna orsakade…

Deströyer_666_at_Party.San_Metal_Open_Air_2013_02

Jag har äntligen satt mig ned och lyssnat på senaste Deströyer 666 Wildfire – och albumet är fantastiskt! Jag har spelat det på repeat, och speciellt White Line Fever och Tamam Shud är magiska.

Tydligen har flytten från Holland till England gjort honom gott som låtskrivare. Och har ni inte slutat läsa ännu, kanske för att ni som jag gillar bandet, så rekommenderar jag er att läsa en väldigt rolig intervju med bandledaren K.K. Warslut på svenska sajten Bardo Methodölogy. Han förklarar bland annat hur illa han tycker om Holland som han en gång bodde i (en anledning till att landet har legaliserat knark, förklarar K.K. Warslut, är att landet är platt, fullt av kohagar och inte har en enda rejäl skog).

Hans förakt mot Holland förklarar också den här underhållande kommentaren från Deströyer 666 på Facebook, som kom i samband med att bandet la upp bilder från sin Europapremiär i Tilburg häromdagen.

Feel I should point out to our friends from Eindhoven last night, when I said yas were all cocksuckers, I was of course joking, and I make no claims to know if yas do or don’t suck cock. I trust it was understood as a drunk joke to introduce my railing against the city itself.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: