Bombus upprepar sig – släpper album

Nytt. Igen.

Bombus-Repeat-Until-Death-cover

Bombus har i veckan släppt sitt nya album Repeat Until Death, och redaktionen på Bara Metal myser. Bloggen har intervjuat bandet både en och två gånger senaste åren, och vid förra skivsläppet sa Feffe så här:

– Det är få band förunnat att få hålla på så pass länge att man får möjligheten att tappa det så stort att man släpper en Load och Reload eller rent av en St. Anger eller varför inte en Lulu? Vi har inga idéer om att det vi gör skall hålla för evigt. Allt har sin tid. Jag tror att de flesta band har X antal bra alster i sig sen är det dags att lägga av. Sluta i tid eller på topp eller hur man nu vill se det.

– Får man möjlighet att släppa 3-5 bra plattor så skall man vara nöjd. Sen är det nog ofta bättre att söka nya konstellationer med en annan dynamik för att kunna göra något nytt och fräscht. Sen vore det ju självklart en ynnest om det går så bra att vi också får möjlighet att få hybris, bli för gamla, inte lägga av i tid och släppa några riktigt smaklösa skivor innan vi kraschar totalt. Det vore ett fint avslut.

Vi får hoppas att detta nya album inte går in under det svaret, det vore en katastrof. Det första smakprovet på ny musik kom redan i slutet av november, och har ni inte hört det så kommer det här:

 

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: