Sista attacken från Nuclear Assault närmar sig

Den gamla skolans Assault.

506494

Nuclear Assault och Dan Lilker var ganska missnöjda med 2005-släppet Third World Genocide. De vill lämna karriären bakom sig med ett boom, inte ett pip. Därför har planer sakta formats under åren för ett nytt album och en farväl-turné. Nu är det snart dags.

Ep:n Pounder med fyra helt nya låtar enligt gamla thrash-skolans schema anländer 1 juni via trummisen Glenn Evans egna bolag Sidipus Records. Nyligen släppte bandet en teaser, ni kan lyssna på den nedan.

Att döma av omslaget – om bilden ovan är korrekt – är det just ett boom som illustreras. Ett omslag som för övrigt tydligt anspelar på första albumet Game Over. Nu säger ryktet att bandet släpper ytterligare en ep senare under 2015. Anledningen till att det blir två ep lär vara att det är svårt att få till tillfällen att repa och skriva nytt material – alla bandmedlemmar är upptagna med annat (detta gäller förmodligen mest Dan Lilker – Glenn Evans ägnar sig numer mest åt att kampanja på Facebook för legalisering av marijuana). Det går ju då att anta att Pounder släpps just nu för att ha lite nytt material att spela för kommande sommarspelningar. Eller nej förresten, bandet lär ändå fylla en spelning med 95 % låtar från de tre första albumen.

För svensk del spelar bandet på Copenhell och Sweden Rock Festival denna sommar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: