Nytt album ståndar för Irkallian Oracle

IrkallianOracle

Minns ni göteborgsbandet Grotesques album? En bevingad demon med en slak penis. Nu sluter ett annat göteborgsband, Irkallian Oracle, cirkeln med en präktig erektion.

Eller nej förresten. Det har ju inget med saken att göra. Jag börjar om. På debutalbumet frambringade Irkallian Oracle det kvinnliga underlivet (kan betraktas som cirkeln O – som i Oracle). Nu ståndar man med en fallos på kommande album (kan betraktas som ett ståtligt I – som i Irkallian ). Ett album som snart ska spelas in en lokal studio. Albumets namn lär vara Apollyon.

Fast bilden ovan är dock inte albumets omslag, utan bara en illustration som på något sätt ingår i släppet, kanske som del av bookleten.

Nytt album alltså. Stor anledning att köpa en flaska champagne att fylla ett glas med (ytterligare symboler för I och O för er som inte fattar det – tänk flaskhals och glas ovanifrån). Läs Bara Metals klassiska misslyckade intervju med bandet här, och lyssna på den musik som bandet har läckt genom en livespelning i Tyskland i december. Eller vänta med att lyssna tills albumet släpps, för premisserna Youtube och live är inte bästa ljudet.

Etiketter:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: