At the Gates-Tompas befriande Spotifylista

Så härlig!

TomasSpotify

Finns det något tråkigare än metalmusiker som säger att de ”inte lyssnar på så mycket metal nu för tiden” och istället fjantar till det med namedroppande av pretentiösa filmmusikskapare [bah!] eller svenska vis-makare [oh really?] eller världsmusik [shrugs…].

Tacka vet jag musiker som låter sig utvecklas åt rätt håll, ta intryck av nya band som spelar den typ av metal som Bara Metal bevakar. Det är en garanti för att ett band håller hög kvalitet.

Tomas Lindberg är en sådan musiker. Han har en garderob full av metal-t-shirtar med ständigt spännande och nya namn, och ni som sett dokumentären om bandet – vem står och dreglar över spelschemat för en festival At the Gates ska spela på och utbrister saker som ”Meshuggah, dom måste jag se”? Just det.

På At the Gates hemsida finns just nu en Spotifylista som Tomas Lindberg knepat ihop på en bambarast, och man av ordning lägger snabbt märke till att även benhårda elitister borde imponeras av sångarens musiksmak. Största respekt. Klicka er vidare på listan ovan eller här för att komma till musiken.

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: