Arch Enemy släpper ny låt med klyschig text

Livspusslet med en hammare.

För er som tycker att TCOs slogan ”livspusslet” handlar om att som en fjortis kriga på alla fronter – hemmet, grannarna, skolan, den försenade filmen till Hemmakväll – nu får ni ytterligare en låt att hänga i granen. Själv känner jag att detta inte riktigt skaver som metal ska, varken text eller musik.

Arch Enemy har bytt sångare, Alissa White-Gluz från kanadensiska The Agonist har numer svenskbandet på sitt CV. Angela Gossow tar ett steg bakåt för att koncentrera sig på att vara manager på heltid för Arch Enemy. Eftersom båda banden ligger på Century Media kan man ana att det är skivbolaget som pushat på och ligger bakom valet av sångerska – hoppas inte det påverkar längden på detta samarbete.

The Agonist – som nota bene gärna lägger in rensång i sina refränger a la Dead By April – har i sin tur ny sångare i Vicky Psarakis.

Etiketter: , ,

3 svar to “Arch Enemy släpper ny låt med klyschig text”

  1. galacticmutilator Says:

    Musik gjord efter mall 1A, ännu en sångerska som inte kan growla och fånig text. Arch Enemy har aldrig varit intressanta och kommer aldrig att bli.

  2. Metal Goddesses Says:

    The Agonist har inget med Dead By April att göra bara för man använder sig av rensång är det inte per automatik Dead By April. Har du och ovanstående talare ens hört The Agonist? Jag rekommenderar ”Thank You Pain” musikvideon på YouTube. Där ställer Alissa White-Gluz skåpet för att inte tala om musiken som är briljant. Det som skaver för mig är alla dessa trötta Entombed kopior som poppar upp överallt som inte tillför något nytt och har en hata gud lyrik på en femårings nivå.

  3. galacticmutilator Says:

    Metal Goddesses: Nej jag har inte hört The Agonist. Min kritik är endast riktad mot Arch Enemy-låten här ovan. Trampades det på en öm tå här månntro?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: