Bara Metal i Prag – recension av Hypocrisy (Swe)

IMG_8709Jo men absolut, resan till Prag var trevlig och upplevelserik, med ett rosa pass som grädde på moset innan jag åkte iväg. Och Hypocrisys spelning – den var lång.

Faktum är att det där med ”lång”, det var snarare vägen dit som var lång. 2,5 kilometer närmare bestämt. Särskilt jobbigt för en idiot som mig som gick av bussen alltför tidigt. Så där stod jag vid gatuadressen Konevova 1 efter tio minuters vandring, och skulle till Konevova 209. Prags längsta jävla gata. Långt från centrum. Lång tid att vandra när man inte har mer bussbiljett att åka för.

Men det var det ju värt! Bara Metals hustru hängde glatt med, men påpekade nån gång eller två att det var klantigt att inte kolla vilken hållplats man skulle gå av. Jo men absolut.

Men att komma fram till denna Club Nova Chelmnice, efter 45 minuters vandring, det var en fröjd. Eller kanske inte, för väl framme, trots att det kollades upp mycket noggrant på Turistbyrån i centrum samma dag, så var spelningen flyttad. Tack och hej då, ridå.

Jo men absolut, resan till Prag var trevlig och upplevelserik.

2013-04-11 21.21.24

Annonser

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: