Vänta lite! Lombardo är inte kvar i Slayer?!

Alltså, när lämnade Dave Lombardo Slayer? Har jag missat något? Nu vid lunch möttes jag nämligen av nyheten att trummisen Jon Dette (spelar just nu med Anthrax som turnétrummis) slamrar i Slayer på kommande turné. Vad har hänt?

Kvalificerad gissning: Dave Lombardo har fått sparken av Kerry King. Av vilken anledning? Ingen aning. För mycket tid på PHILM?

Nyligen kunde vi också läsa på Blabbermouth att Kerry King och Jeff Hanneman inte pratade med varandra. Inte ens ringde och frågade: ”Hur går det min din arm, polarn?” Så ska man gissa och vara krass och bitter – Jeff Hanneman kommer aldrig tillbaka. Det är billigare med Gary Holt. Och kanske bättre personkemi för Kerry King?

slayer_28429

Etiketter: , ,

3 svar to “Vänta lite! Lombardo är inte kvar i Slayer?!”

 1. Karl Svavel Says:

  Pengar, pengar, pengar tydligen. Tråkigt.

 2. Kim Says:

  Ja, pengar, pengar och lite till… enligt dessa uttalanden av Lombardo iaf: http://www.blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=186528
  Trist.

  • Bara metal Says:

   Jaså det var illa. Girigheten slår till. Konstigt att band som Black Sabbath och Slayer omger sig med massa advokater som ska ”lösa” deras tvister hela tiden. Och lösningen är ofta att det starkaste hönset hackar bort den svagaste.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: