Rick Rubin tackade nej till Ozzy Osbourne

I förrgår kom en liten videoteaser om kommande Black Sabbath-albumet. Runt 00:38 ser ni en glimt av Rick Rubin i den videon, iförd shorts och vit t-shirt. Samtidigt hör man Ozzy Osbourne säga att han är ”really excited” över att få arbeta med Rick Rubin. Det är ingen överdrift.

Ozzy Osbourne och hans management har tidigare försökt fånga Rick Rubin, men enligt Mick Walls biografi över Metallica har Rick Rubin ”tackat nej till att jobba med Ozzy Osbourne, för [han] är egentligen bara intresserad av att göra ett klassiskt Black Sabbath-album.”

Där ser man. Och det lyckas han kanske med (förutom missen att inte få med Bill Ward på tåget) om Tony Iommi kan pressa fram lite riff ur tritonus.

Etiketter: , ,

3 svar to “Rick Rubin tackade nej till Ozzy Osbourne”

 1. SpaderEss Says:

  Jäklars med vilken skräckblandad förtjusning jag ser fram mot detta album. 🙂

  • Bara metal Says:

   Ja, så är det. Jag tycker geniet Rick Rubin är ojämn på senare år. Death Magnetic gjorde inget för Metallica. Och rådet till Slipknot känns tämligen tamt:

   ”Ni är ett helextremt band med helextrem musik. Allt ni gör är extremt. Men att spela väldigt, väldigt lugnt kan också vara extremt. Var inte rädda för att bryta nya marker, sätt in lite melodier och gör refrängerna riktigt krämiga.”

 2. Seance Says:

  Rick Rubin jag är skeptisk! Han känns mer som en bondfångare Death Magnetic är ju genom usel mitt Metallica hjärta gråter det har de i och försig gjort efter the black album.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: