Hammerfall-fansen efter Cans mellosväng

Till en början var de ganska snälla, kommentarer. Men efter att folk hörde låten, som likt många andra göteborgares musik fläktade av Håkan Hellström och sommar i Majorna, blev tongångarna annorlunda på Hammerfalls facebooksida. Så oavsett vad vi tycker – klart han får sjunga Melodifestival om han vill, who cares, det måste vara en jättekul upplevelse – så är detta hur många fans reagerade.

Till en början kom de kluvna känslorna, och förvåningen:

HF3

Sedan följde raskt på det vreden, och den svåra, svåra besvikelsen:

HF22

Till sist blev folk varse om vad som hänt, de hade fått uppleva Kejsarens ny kläder på riktigt, och följande kommentar visar detta bäst:

HF1

Etiketter: , , , ,

4 svar to “Hammerfall-fansen efter Cans mellosväng”

 1. SpaderEss Says:

  För min del tycker jag nog att Cans och alla andra artister gör vad dom vill. Modigt att våga sig ut utanför sin comfortzone, dock tyckte jag låten var bedrövlig. Och Cans sång av det svagare slaget.

 2. Björn Josefsson (@BjornJosef) Says:

  Jag är fan av HammerFall och hårdrockare sedan 12-års åldern, då bandet presenterade sig för den breda massan med låten ”Renegade” på ”Voxtop”. Kollar folk på melodifestivalen får de skylla sig själva – Jocke har inget mer att bevisa och vill han göra annat än hårdrock får han gärna göra det. Men bara för det behöver inte jag eller någon annan som uppskattar det han gjort i HF, titta eller lyssna på spektaklet. Förhoppningsvis inser Cans vart han hör hemma och fortsätter med det som han och övriga killarna i HF är bra på: lirar Heavy Metal!
  Samtidigt: all publicitet är bra publicitet, eller?
  Nej, jag har inte sett/hört låten och har inga planer på att göra det heller.

 3. anasoux Says:

  Klart att Cans får göra vad han vill. Men det var inte särskilt positivt för hans varumärke kanske. På Körslaget var han mer hjälte. Så han kanske fick hybris? 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: