Gubbsjukt är inne – tacka Steel Panther för det

Nej, det är inte så att jag tycker att utmärkta The Scams senaste albumomslag är gubbsjukt. Det är en snygg tjej. På en bomb. Ungefär som att en bil inte kan säljas utan att en tjej lutar sig över bilhuven.

Albumaktuella The Darkness är säkert inte heller gubbsjuka. Eller jo, kanske. Eller nej, förresten. Snygga ”promiskuösa” tjejer som badar i sirap. Det händer titt som tätt, faktum är att vi installerat en extra kran med bara sirap till badkaret. För fru Bara Metals skull.

Det är inte heller så att jag på något sätt förfasar mig över omslagen. Aldrig i livet, det kan de göra i USA. Men är det en ny trend? En trend som heter vi-är-härligt-gubbsjuka-med-glimten-i-ögat, och det-är-helt-och-hållet-Steel-Panthers-fel. En trend som länge har rått inom reklambranschen, se bara bloggen Sälj Grej Med Tjej.

Steel Panther behöver ingen introduktion. Det är hårdrockens bästa ståuppare någonsin, med låttitlar som Eatin’ Ain’t Cheatin och It Won’t Suck Itself kan man bara skratta och le, och presskonferensen under Sweden Rock är underbar. Om Justin Timberlake tog sexy back till popmusiken för några år sedan, så har Steel Panther tagit självuppslukad gubbsjuk back till metal. Denna gång med glimten i ögat.

Annonser

Etiketter: , ,

Ett svar to “Gubbsjukt är inne – tacka Steel Panther för det”

  1. galacticmutilator Says:

    Kanske är det jag som bara är gubbe men jag tycker det är synd och skam att The Scams-bruden har tatuerade ben. Synd på ett par fina spiror.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: