Vinn soundtracket till Rock of Ages – tävla på Bara Metal

Bara Metal lottar ut soundtrack-skivan (CD) till Rock of Ages (läs recension här) till den av er som har lust att vinna. Allt ni behöver göra är att skriva en enkel kommentar här eller på Bara Metal Facebook.

Er kommentar måste innehålla ett PMRC-budskap som talar om hur farlig hårdrocken är, eller hur hemsk den är och hur mycket den borde förbjudas, i stil med ”Heavy metal is filth.” eller ”Förbjud metal-bloggar” Okej? Kör!

PS Skivan innehåller 20 låtar. Bland annat den härliga mixen av We Built this City/We’re not Gonna Take It samt Tom Cruises versioner av Paradise City och Pour Some Sugar on Me. Bara en sån sak, liksom.

OBS! Om fler än en svarar lottar jag genom att snurra en Jack Daniels-flaska mellan namnen. Om ingen svarar bränner jag skivan i ett hårdrocksbål.

Deadline är fredag 29 juni 2012, 12:00. Tävlingen är avgjord – we have a winner!

Etiketter: , ,

11 svar to “Vinn soundtracket till Rock of Ages – tävla på Bara Metal”

 1. Grimgoth Says:

  ”The images frightened my children, they frightened me! I am frightened! Way frightened! The graphic sex and the violence were too much for us to handle.” som Tipper Gore än gång sa.

 2. erikssonskultur Says:

  Hårdrock är trevlig, det är jazz som kan vara farlig.

 3. Malin Says:

  Heavy Metal is dangerous! If you listen to it too much – you will become a werewolf!

 4. Åsa H Says:

  I enlighet med gällande lagstiftning rörande uppvigling och allmänfarlig hets mot folkgrupp bör tidigare nämnda musikalisk uttrycksform beläggas med lyssningsförbud med hot om vite eller vid grövre form utvisning.
  (så här kan det bli när man jobbar på myndighet)

 5. galacticmutilator Says:

  Hårdrock är Satans påfund.

 6. erikssonskultur Says:

  Men det är ju jag som säger sanningen. Längesen nu som hårdrock var farlig och Satan. Den traditionella hårdrock som spelas på Sweden Rock t ex är inte farligare än rockabilly, höll på att skriva dansband. Hårdrock är ju familjefädersmusik, numera.

 7. defender666 Says:

  På det kulinariska smörgåsbordet av ädel kultur i alla former har någon placerat en stinkande skitkorv: hårdrock. Hårdrocken står för allt det dåliga i dagens samhälle.

 8. Tomas carlsson Says:

  Hårdrockare som blir kända spelar förr eller senare on en skiva med symfoniorkester. Det beror på hårdrockens väl dokumenterade förmåga att skapa me(n)talsjukdomar som hybris, schizofreni, (h)järnskakning och dsyexli.

 9. Åsa Ohlsson Says:

  Hårdrock är farligt. Det kan leda till skilsmässa eftersom sambon inte står ut. Kan i vissa fall vara bra förstås…..

 10. Anna Olsson Says:

  Ni säger att hårdrock inte är farligt. Men har ni någon gång suttit på en fest med ”icke-hårdrockare” och fått förklara djävulshorns-finger-tecknet?? Snarare stå till svars för det… :/

 11. Mk 1 Says:

  Hårdrock ger ett adrenalinpåslag som får den trötta småbarnsföräldern att knyta nävarna i luften och vråla ut sin livsglädje och återfå sina mest primala drifter. Dricka öl, skråla och skaka huvudet all night long!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: