Kreator-Mille om Manowar: ”Deras ordförråd är väldigt begränsat”

Borta hos flitiga bloggen Metal Shrine har Mille Petrozza intervjuats. Mille är en kool snubbe som alltid verkar ge väldigt intelligenta svar, och ett av dem lyder så här:

Händer det någonsin att du skriver något och du inser att du redan har skrivit om det för tio år sedan, eller att du har använt liknande texter förut?

– Många gånger. Och då måste man skriva om hela låten, vilket inte gör ditt liv enklare [skratt]. Det börjar inte med titeln, utan det börjar med orden. Titta på ett band som Manowar! Jag har inget emot Manowar, men om du tar deras texter, så är deras ordförråd är väldigt begränsat. Inte för att jag säger att mitt vokabulär är större eller något sånt. Jag har också ord som jag använder hela tiden så som terror, war, pain, death. De har alla använts, och jag tror att du måste vara övertygande.

Läs hela intervjun här.

Etiketter: ,

3 svar to “Kreator-Mille om Manowar: ”Deras ordförråd är väldigt begränsat””

  1. Niclas Müller-Hansen Says:

    Jäklars vad jag är flitig!

  2. Niclas Müller-Hansen Says:

    Nej jag är helt allena i mitt skrivande. Jobbar som mellanstadielärare om dagarna och intervjuare om nätterna. Dessutom fru och barn som ska hinnas med. Och en trädgård. Nu har jag skrivit och gjort intervjuer i ganska exakt 10 år. Fortfarande lika kul, men numera koncentrerar jag mig hel och hållet på intervjuerna och översätter aldrig pga ren och skär lathet. På söndag ringer jag Japan för första gången och ska snacka med Marty Friedman. Dom Arigato.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: