Bara Metal firar två år – vill du skriva gästinlägg?

Nu har jag drivit den här bloggen i två år. Jag vill fira det genom att ha gästskribenter och släppa fram andra än bara mig och mitt tjöt. Vill någon av er där ute skriva något? Tycka till om något? Göra den ultimata listan? Eller berätta ett bra, vansinnigt minne från en konsert, en fest eller liknande, kanske ”första gången jag hörde…” eller ”Så här tillverkade jag mitt spikarmband a la Kerry King”? Eller något helt nytt sätt att skriva på som jag inte fattat.

Det enda förbehållen är att du skrivit det själv och att det måste handla om metal. Bara metal. På något vagt sätt. Men det fattar nog de flesta av er.

Hör av dig till bloggen genom Bara Metals Facebooksida – genom att skicka ett meddelande på den sidan. Eller lämna bara en kommentar här om att du är på. Bara Metal drivs ideellt. Det finns inget pröjs att dela ut. Men en del läsare att nå ut till. Så hör av dig! Deadline är nån gång i maj.

Japp, det var väl typ det. Avslutar med Dee Snider och en låt från albumet Dee Does Broadway som släpps idag. Vänligen stäm mig inte för det.

Etiketter: , , , ,

5 svar to “Bara Metal firar två år – vill du skriva gästinlägg?”

  1. grimgoth Says:

    Detta ser man ju fram i mot att få läsa, hoppas på ett skönt gäng.

  2. Niclas Says:

    Skriva en rad eller två hade varit kul. Kanske minnen från första konserten, Saxon 85 eller mötet med Tommy Lees syrra eller när jag blev uppraggad av en man på Gbgs station kl 0400 efter ett gig med Metallica. Jag är på om jag får?

  3. galacticmutilator Says:

    Hittade precis hit, verkar ju vara en riktigt trevlig blogg. Får väl hoppas på minst ytterligare två år då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: