Krokdiltårarna flödar på Bara Metal-redaktionen

Alla gråter på Bara Metal. Annonsinköparen gråter. Researchern gråter. Redaktören torkar en tår från sin death metal-skäggade kind, chefredaktören har alldeles rödgråtna ögon men försöker stoiskt se tuff ut inför alla anställda. Reportrarna gråter. Trots att de älskar sitt jobb.

Personalchefen bölar sig igenom en intervju med en praktikant, som också verkar snyfta då och då.

Fotografen, på väg till Goatwhore i Köpenhamn snart, lipar i ett hörn medan han pillar på sin Canon. Markanadschefen, som alla – verkligen alla – tycker gör ett dåligt jobb (men han är omöjlig att konfrontera för han snackar alltid så där mysigt att man glömmer av att man skulle ta ett allvarligt snack med honom) gråter även han.

Anledningen är att trots att läsarna strömmar till bloggen, så är det så få som öppet trycker på gilla-knappen på Bara Metals facebook-sida. Det är få som öppet vågar säga: ”Jag gillar bara metal.”

Och trots att marknadschefens assistent (den jäveln!), som hulkar för sig själv bredvid mig, säger, ”det är ingen idé, skit i att tala om hur vi mår”, så länkar vi från detta inlägg till vår Facebooksida. Kanske, kanske kan någon inse att Facebooksidan också är bra att besöka, eftersom Bara Metal där lägger ut bonusgrejer och annan skit som inte hamnar i bloggen.

Gilla Bara Metal. För marknadschefens skull. Han fyller år snart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: