Det stora bandet röt till – musen röt tillbaka

Är det oförskämt att lägga upp en länk till sitt eget band på ett framgångsrikt bands facebookvägg? Ja, tydligen, att döma av ett inlägg på Origins vägg från förra veckan. Och tydligen tycker en hel del massa fans till detta framgångsrika band att det framgångsrika bandet har rätt, att döma av tummarna upp.

Men jag håller inte med. Och det gör inte heller Chris Hylton, som inte skräder med orden.

Han får då mothugg, förmodligen av nån av de där som gjorde tummen upp på Origins inlägg…

…och kontrar med smällkäften ”ärlighet vara längst.”

Respekt. Det är tack vare att små band vågar visa upp sin musik – om än på större bands bekostnad – som vi fans kan hitta nya smultron i skogen. Knappast förlorar Origin på att låta små band synas, tvärtom.

Och en sak till – Origin tog bort sitt inlägg (men jag hann spara skärmdumpen). Respekt till Origin för det, probably the best techno death metal band in the world. Å andra sidan – bandet har, precis som så många andra, tagit bort (?) funktionen att låta andra posta inlägg i loggen.

MER METAL: TK har ”En essä kring några aktuella böcker om black metal”, HG om ett band som levererar ”riktig hårdrock, GP, SvD och Expressen har recenserat In Flames.

Etiketter: , , , ,

2 svar to “Det stora bandet röt till – musen röt tillbaka”

  1. Fredrik Says:

    Jag såg också detta. Tycker dock det kan vara tröttsamt när man går in på ett bands sida och det enda man ser är en massa östeuropeiska skitband som ingen bryr sig om. Å andra sidan, det går ju att välja att enbart se sidägarens inlägg och eftersom 99% av alla andra inlägg består av ”Kom och spela i Floda!” så missar man inte så mycket om man gör det.

    • Bara metal Says:

      Håller med, det är mycket ”Come to Florida” ”Come to Floda” bland de inläggen. Och man kan ju som du säger välja enbart sidägarens logg. Å andra sidan – hade det inte varit för det möjliga sociala samspelet så hade jag missat Rotting Obscene.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: