Ghost sammanfattat – USA, intromusiken och Malmöfestivalen

Bloggen Invisible Oranges publicerade i förrgår en fantastisk hyllning till bandet, som ni kan läsa här. Där nämner skribenten just hur sjukt bra låtar det är. Det är lika svårt att tröttna på Con Clavi Con Dio eller Elizabeth eller Rituals som det är trycka tillbaka kaviar i en tillknycklad tub.

Och i måndags publicerade snubbarna på Metal Sucks ett avslöjande som de hämtat från Metal Insider, som hämtat uppgifterna från Stim. Inte direkt någon nyhet, men jag länkar vidare ändå.

Precis som det sig bör med ett bra band, så väcker det känslor. Jag skrev i måndags om Ghost och deras scenshow. På samma konsert var youtube-hängaren Griskram, som går i försvar för den gode Papa Emeritus när sura troll häcklar hans röst:

Liveshowens intro, som är bland de läskigaste som någonsin gjorts i musikväg, är skrivet av Jocelyn Pook. Ni kan läsa om hur det gick till när Kubrick första gången hörde ”Backwards Priests” och sedan kontaktade henne här.

Till sist finns det en otroligt bra livevideo med bandet som jag vill pusha för, med fina närbilder:

MER METAL: Death Destruction sågas i SvD och hyllas i hemstadens lokaltidning, Graveyard åker på höstturné, SR om lite Kiss eller kiss, SDS om kopplingen mellan mästerliga författaren Cormac McCarthy och metal.

Annonser

Etiketter: , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: