Här är Queensrÿches nyupptäckta kreativitet

Queensrÿche har försökt att ”verkligen upptäcka sin kreatvitet” på senaste albumet Dedicated To Chaos enligt sångaren Geoff Tate. Nu var det länge sedan jag lyssnade aktivt på bandet, men försmaken Wot we do är en fruktansvärd skapelse, långt ifrån fantastiska album som Operation: Mindcrime. Det får mig att undra om de verkligen upptäckte sin kreativitet, eller nöjde sig med något annat.

Bandet spelade nyligen på Sweden Rock, och bloggen Seance skrev följande: ”Att se Queensryche live idag är att konstant pendla mellan himmel och helvete. Ett rent helvete i vanlig ordning när de tvångsmatar en med låtmaterial efter Empire.”

Nu släpps albumet, och att döma av trollen på blabbermouthsajten är detta skräp. Samma sak säger de om Morbid Angels senaste. Men när man tittar på Queensrÿches facebooksida, så är skillnaden mellan de båda bandens fans enorm.

Medan dödsmetalbandets fans skriver elaka och förmodligen helt uppriktiga saker som ”this is a piece of shit” och ”RIP Morbid Angel”, verkar Queensrÿches hövliga och artiga fans på sin höjd tycka att nya albumet kräver lite mer tid att komma in i, eller att åtminstone texterna är bra. Och inte en enda facebookgrupp är döpt till ”RIP Queensrÿche” så långt ögat kan nå.

Etiketter: , , , , ,

Ett svar to “Här är Queensrÿches nyupptäckta kreativitet”

 1. Seance Says:

  Trevligt att bli citerad och länkad från denna eminenta blog.

  De få fansen Queensryche har kvar som t.e.x. jag påminner om den där schäfer hunden som är med alkoholisterna i förorts centrumet. Trots
  att hunden knappt får mat och behandlas illa med sparkar och slag stannar den hos alkoholisterna.

  Precis så känner jag när Queensryche sångare Geoff Tate börjar spela på sin klarinett man står kvar trots den musikaliska och visuella
  misshandeln och hoppas på att de ska spela ”Queen of the Reich”

  Tillskillnad från Queensryche katalog efter ”Empire” så innehåller Morbid Angels nya album några bra låtar i ”Domination” stil.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: