The Sword-trummis: hund, fru, barn och utbildning härnäst

Vid det här laget vet de flesta att Trivett Wingo har hoppat av The Sword för att han led av en överstark ångest som satte in så fort han ens tänkte på att åka på turné – att käka piller eller prata med psykolog hjälpte inte. Phil Anselmos elitistiska pennalism, med örfilar, hårda nackatag och arga utskällningar gjorde knappast turnélivet roligare. Läs om det här, helt vansinnigt.

I en intervju med The Austin Chronicle förklarar Trivett sitt avhopp:

– Folk tror det är enkelt att bara åka runt och flyga på flygplan och spela rock’n’roll-spelningar. Vad de inte inser är att man helt och hållet ger upp hela sitt privatliv. Alla meningsfulla relationer kastas på hög och försummas. Du är inte där för dina vänner eller din familj, de människor som du älskar.

– Under tiden är man fast i ett tomrum där man sitter och runkar under 23 timmar i väntan på att få spela en timme musik. Det där tog död på mig. Jag höll på att dö medan vi var på drift under turnén. Jag kan inte hantera all dötid, att vara bortkopplad från allt. Jag bestämde mig för att det var dags att jobba 9-5 och rehabilitera mig själv. Jag vill bara ha ett jävla ”normalt liv” med en hund och en fru och ett barn och hela grejen.

Han berättar också att han ska skaffa sig en utbildning, och ett normalt jobb. Samtidigt söker The Sword ny trummis. Nån som kan sätta Phil Anselmo på plats?

Etiketter: , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: