The Big Four – fem dagar kvar

Via Facebook kom schemat till den direktsända redan klassiska spelningen:

19.00-19.30 Pre-show (intervjuer, mm) 30 min
19:30 ‐ 20:15 ANTHRAX 45 min
20:15 ‐ 21.00 MEGADETH 45 min
21.00 ‐ 21:05 Paus 5 min
21:05 ‐ 21:50 SLAYER 45 min
21:50 ‐ 22.00 Paus 10 min
22.00 ‐ 23.15 METALLICA 75 min

Metaltowns schema hittar ni här.

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: